Otterup Autolak - Ørkebyvej 10 - 5450 Otterup
Telefon:  64 82 14 56
Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Kvalitetssikring

KS 2000 er autobranchens kvalitetsstyringssystem,

der med en kvalitetshåndbog som værktøj giver vejledning i og retningslinier for de virksomheder, der ønsker at kunne levere et dokumenteret og kontrolleret kvalitetsprodukt som lever op til Autobranchen Danmark's anbefalinger, standarder og normer.

Formålet med KS 2000

er at sikre et højt fagligt niveau og en høj kvalitet med hensyn til lakopbygning, farvetilpasning, glans, lagtykkelse, overfladestruktur og overfladerenhed. KS 2000 skal samtidig sikre en høj kvalitet i virksomhedens service i form af effektiv planlægning samt ledelse, garanti, pris, reklamationsgang og afvigelsesbehandling.

KS 2000 indeholder bl.a. Autobranchen Danmark’s standarder og normer, der angiver minimumskrav til en færdig lakering. Disse fastsætter udfaldskravene i en slutkontrol før aflevering til kunden og kan anvendes ved uoverenstemmelse mellem værksted og kunde.

Kvalitet

betyder først og fremmest, at virksomheden til stadighed kan opfylde kundens krav og forventninger til det arbejde, der leveres. Bilfabrikkerne, bilimportørerne, autoværkstederne, forsikringsselskaberne og de private kunder kræver alle kvalitet. Med KS 2000 kvalitetshåndbogen i hånden har vi et stykke værktøj, der sikrer og dokumenterer et arbejde, der lever op til kundens forventninger. Desuden vil kvalitetsstyring kunne nedsætte antallet af reklamationer og omlakeringer.

 

www.autobranchendanmark.dk

www.ks2000.dk 

 

kvalitetstempel.png